Stepeništa

Stepeništa

Prilikom uređivanja ili preuređivanja Vašeg doma, postoje mnoga i raznovrsna unapređenja koja se inače razmatraju. Ponekad stvari koje inače previđate mogu biti od suštinske važnosti u davanju „završnog detalja“ unutrašnjem uređenju. Iako se većinu vremena koncentrišemo na uređenje zidova, podova ili na raspored prostora, rijetko kad se fokusiramo na izmjenu stepeništa.

Sa prirodnim drvetom, gotovo da možete odmah „osvježiti“ Vaš dom, dajući mu novu viziju i svjež, moderan osjećaj.

Instaliranje drvenih površina u Vaš prostor, može u potpunosti promjeniti ambijent i atmosferu komplenog objekta. Uvođenjem prirodnih materijala u unutrašnjost prostorije, dobijate osjećaj vanjštine, uz iluziju uvećanja prostora, u sveukupnom  relaksirajućem, prirodnom i organskom ambijentu.

U većini domova, stepenište je jedna od prvih stvari koje se primjete prilikom prolaska ulaznih vrata. U najmanju ruku, hodnik igra posbenu ulogu kao centralno mjesto okupljanja pre odlaska u namjenskku prostoriju. Uslijed manjka inovativnosti i vizije, mnoga stepeništa budu neprimjećena, ali uz pravilnu izvedbu – ona mogu postati centralni prepoznatljivi detalj svake kuće, bez obzira na njihov oblik i veličinu.

Tradicionalne drvene stepenice vraćaju svoju popularnost poslednjih godina, kroz individualni dizajn i specifičan pristup svakom pojedinačnom projektu. Ova individualno projektovana stepeništa svoj dizajn zasnivaju na osvježavanju i pravilnom iskorištavanju prednosti prirodnog drveta, te dolaze u širokom spektru boja, materijala, oblika, čineći prihvatljivo i originalno rješenje za svaki dom.

Bez obzira da li želite postmoderne „oštre“ oblike ili preferirati klasični dizajn „raskoša i krivih linija“, drveno stepenište pruža mogućnost za postizanje željenog efekta, a zahvaljujući tome prihvatljive su za sve vrste stambenih i poslovnih objekata, uz cijenu koja je prihvatljiva svim zainteresovanim kupcima.

Ali pored vizuelnog aspekta drvenih stepeništa, postoji čitav niz drugih benefita koje ovaj proizvod nudi. Za početak najvažniji – DRVO TRAJE. Uz profesionalno izvedbu, te kvalitetnu montažu i pravilno održavanje, drveno stepenište može da traje kroz nekoliko generacija. Takođe, budući da je prirodan materijal, drvo je lako i jednostavno za čišćenje.

Jedan od važnih i bitnih aspekata i benefita jeste da instalacija drvenog stepeništa uvećava vrijednost Vašeg objekta. Inspirativno i originalno urađeno stepenište može biti kupoprodajna tačka za koju će sve vezati svaki zainteresovani kupac.

Uz kvalitetan savjet svakog kućnog dizajnera, možete dobiti viziju stepeništa predviđenog baš za Vaš dom.

Bilo da se radi o fiksnim ili montažnim (ugradbenim) stepeništima, „Drvo-obrada“ Vam pruža mogućnost da sami dizajnirate i uredite svoj personalni prostor. Stepeništa radimo od široke palete materijala, uz mogućnost izbora nekoliko vrsta drveta – bor, hrast, bukva, ariš, jasen, jela/smrča itd.


DODATNE FOTOGRAFIJE
Proizvodi

Kontakt info

DRVO-OBRADA  d.o.o.
Posavska 19
74450 Brod
Republika Srpska, BiH

GSM: +38765/494-918
          +38765/823-664
Email: drvoobrada@yahoo.com