MDF/CMR vrata

MDF/CMR vrata

Iako je masivno drvo, bez premca, najkvalitetniji materijal za proizvodnju sobnih vrata, sve češće, se MDF (medium density fiber) javlja kao alternativni materijal za izradu sobnih vrata, plakara, kuhinja itd. Ova pojava nastaje zbog povoljnije cijene i nižih troškova izrade samog proizvoda.

MDF je moderni alternativni materijal sa visokom ocjenom prolaznosti, koji je pokazao odlične karakteristike, prilikom testiranja na različite uslove, naročite prilikom testiranja na toplotne i temparaturne promjene. Takođe, zahvaljujući specifičnom načinu farbanja i finalne zaštite, MDF predstavlja materijal koji se vrlo jednostavno održava.

Duplošperovana sobna MDF vrata izrađuju se od kombinacije masivnog drveta koje se koristi za izradu konstruktivnog rama krila, te ispune (Stiropor, Izolaciono saće, Šuplja iverica), i MDF ploča, koje se posebnim postupkom u toplotnim presama, spajaju u jednu cjelinu. Štok i pervajz lajsne izrađujemo od punog drveta (jela, smrča) u A klasi, bez čvora, pukotina i ostalih oštećenja.


DODATNE FOTOGRAFIJE
Proizvodi

Kontakt info

DRVO-OBRADA  d.o.o.
Posavska 19
74450 Brod
Republika Srpska, BiH

GSM: +38765/494-918
          +38765/823-664
Email: drvoobrada@yahoo.com