Novi radovi

8.6.2018. 13:09:44

Zajednički poduhvat nekoliko firmi, majstora, radnika i preduzetnika. Ideja koja poslednjih dana dobija svoj konačan oblik, proces svog nastanka započela je u mislima jednog stanovnika ovog mjesta, koji je nakon desetina godina putovanja po cijelom svijetu, odlučio da svom rodnom kraju ostavi nezaboravan poklon.

U toku su završni radovi u procesu "stvaranja" jedinstvenog etno ambijenta, na jednom od najljepših područja na Balkanu. Na mjestu gdje se čist i oštar planinski vazduh kelkovačko-grmečkih planina (Srnetice-Klekovača-Grmeč-Šiša) kovitla sa toplim južnim morskim vjetrom sa hrvatskog primorja, pružajući neponovljiv osjećaj i klimatski ambijent. Kombinovanjem prirodnih materijala - opeke, starog drveta, hrasta, bora, smrče, jele, oraha i drugih autohtonih sorti građevinskog drveta, postiže se maximalan efekat koji subjektivne osjećaje svakog posmatrača pretvara u jedno oduševljenje i dugopamćeno iskustvo.

Naš skromni doprinos realizaciji ove ideje ogleda se u proizvodnji prozora, vrata, kao i unutrašnjeg ugradbenog stepeništa, te uređenje pojedinih prostorija samog interijera glavnih i pomoćnih objekata. Za realizaciju naše ideje koristili smo hrast, bor, jelu/smrču, te brojne "stolarske trikove" da bismo postigli RUSTIK efekat.Proizvodi

Kontakt info

DRVO-OBRADA  d.o.o.
Posavska 19
74450 Brod
Republika Srpska, BiH

GSM: +38765/494-918
          +38765/823-664
Email: drvoobrada@yahoo.com